VindBoek

Laatst bekeken boeken:
Recht halen
Not without You
I Stand Redeemed Split Track Accompaniment CD
Compendium van het burgerlijk procesrecht
MTW ALB 1
BVBA
Meerkeuze-vragen en elektronische repetitor
Stringer
My Calendar - 2018 - Heavenly Hydrangeas Edition
Memo or
Nieuw in:
Fictie & Non-fictie - Literatuur
Kinderboeken
Educatief / Schoolboeken
Non-fictie - Vrije tijd/Algemeen
Informatief/Professioneel
Non-boeken - Andere media
Buitenlands
Home > Non-fictie informatief/professioneel > Recht algemeen > Arbeids- en sociale zekerheidsrecht > Wet bescherming persoonsgegevens 9789026838484 9026838484

Wet bescherming persoonsgegevens

(9789026838484 - 9026838484)

toepassing in arbeidsverhoudingen

Betrokkenen: Auteur: Rutgers D.J.
Auteur: Vries de H.H.
Redacteur: Heerma van Voss G.J.J.
Categorie: Non-fictie informatief/professioneel
Subcategorie: Recht algemeen
Rubriek: Arbeids- en sociale zekerheidsrecht
Nurcode: 825
ISBN: 9789026838484
ISBN-10: 9026838484
Bindwijze: Paperback / softback
Reeks: Actualiteiten sociaal recht
Verschijningsjaar: 20010101
Druk: 1
Geillustreerd: Nee
Publicatiestatus: Niet meer verkrijgbaar
Aantal pagina's: 128
9789026838484 - Vries de H.H. - Wet bescherming persoonsgegevens -
 

Beschrijving Wet bescherming persoonsgegevens:

 
Het boek met de titel 'Wet bescherming persoonsgegevens' heeft subtitel 'toepassing in arbeidsverhoudingen' is geschreven door Rutgers D.J., geschreven door Vries de H.H. en geredigeerd door Heerma van Voss G.J.J.. Wet bescherming persoonsgegevens is in 20010101 uitgegeven als Paperback / softback. Deze uitgave is druk 1 en onderdeel van reeks 'Actualiteiten sociaal recht'. Dit boek is niet meer verkrijgbaar, bevat geen illustraties en heeft 128 pagina's. De nummers behorend bij dit boek zijn 9789026838484 (ISBN13) en 9026838484 (ISBN-10).
 
 

Advertentie(s):

 
Bol.com Actualiteiten_sociaal_recht_10_-_Wet_bescherming_p
H.H. de Vries
44.50
Levertijd1 dag(en) (€ 0,00) Bestellen / Kopen
 
 

Vergelijkbare uitgave(n)

Image: Titel: Schrijver: ISBN: Druk:
Wet bescherming persoonsgegevens Wet_bescherming_persoonsgegevens Hooghiemstra_T.F.M. 9789012120791 3

Wet bescherming persoonsgegevens Wet_bescherming_persoonsgegevens - 9789086920587 1
1 Advertentie

Wet bescherming persoonsgegevens Wet_bescherming_persoonsgegevens - 9789073875760 1
en lagere regelgeving en privacyrichtlijn 95/46/EG

Wet_bescherming_persoonsgegevens - 9789013028096 1

Wet_bescherming_persoonsgegevens - 9789013008920 1
tekstuitgave

Wet_bescherming_persoonsgegevens Hooghiemstra_T.F.M. 9789012394154 1
1 Advertentie

Wet bescherming persoonsgegevens Wet_bescherming_persoonsgegevens - 9789012391825 1

Wet bescherming persoonsgegevens Wet_bescherming_persoonsgegevens - 9789012388948 1

 

Extra informatiebestanden:

 
 

Boekbeoordeling:

Er zijn nog geen beoordelingen gegeven over het boek 'Wet bescherming persoonsgegevens'.

Schrijf uw eigen beoordeling...
 
 
 

Boekverslagen/uittreksels:

Er zijn nog geen boekverslagen/uittreksels bij ISBN 9789026838484.

Schrijf een eigen verslag
 
Deel dit boek via:  

 
 

Algemeen:

Titel: Wet bescherming persoonsgegevens
ISBN: 9789026838484
ISBN-10: 9026838484
Koop uw boeken bij:
Zoeken op categorieënBuitenlandse boekenContact met VindBoek.nlSitemap

VindBoek.nl: Boeken zoeken en vinden

Hier kunt u alle boeken die zijn uitgegeven in Nederland of Belgie met een ISBN nummer zoeken en vinden. U kunt zoeken met de titel, ISBN, auteur / schrijver, categorie,subcategorie
en/of rubriek. Van alle boeken is in ieder geval de volgende boekinformatie op VindBoek.nl terug te vinden; titel, auteur / schrijver, Nurcode (categorie, subcategorie, rubriek), bindwijze,
aanwezigheid van illustraties, en druk. Van de meeste boeken is ook een samenvatting/beschrijving van de inhoud. Ook e–books, cd’s en DVD’s met een ISBN zijn op te zoeken en te vinden.

Voor verkopers van boeken is het mogelijk te adverteren op deze site. U kunt contact opnemen met VindBoek.nl via ‘Contact met VindBoek.nl

Vindboek.nl werkt samen met boeken-collectie.nl Daar kunt u een collectie maken van al uw romans, kinderboeken, hobbyboeken, computerboeken, poezie, misdaad, thillers, luisterboeken,
kookboeken, studieboeken. Op die manier krijgt u een mooi overzicht van uw boeken die u kunt sorteren op titel, auteur of ISBN.
VindBoek_cadeaubon_bol

Vind Vindboek.nl leuk
op Facebook

en maak kans op een

Cadeaubon van € 10,-

.